Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

 Зеленски ще направи обръщение на откриването на Берлинале

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ще насочи видеобръщение към 73-ия интернационален кинофестивал в Берлин на церемонията за откриването му довечера, заяви Асошиейтед прес. 

Организаторите на кинофестивала споделиха, че тази година ще отдадат специфична респект на Украйна и на протестиращите в Иран.

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, който е някогашен комедиант и артист, заема значимо място във кино лентата на Шон Пен за войната в Украйна " Суперсила ", чиято международна премиера ще се състои на Берлинале.

На тазгодишното издание, което ще продължи до 26 февруари, 19 кино лентата ще се състезават за премиите " Златна " и " Сребърна мечка ". Победителите ще бъдат определени от жури, ръководено от американската актриса, сценаристка и режисьорка Кристен Стюарт.

Кинофестивалът ще бъде открит публично от немския министър на културата Клаудия Рот, кмета на Берлин Франциска Гифай, председателката на журито Кристен Стюарт, шефовете на Берлинале Мариете Рисенбек и Карло Шатриан.

Фестивалът ще бъде открит с премиерата на кино лентата на Ребека Милър " Тя пристигна при мен " с присъединяване на Ан Хатауей, Мариса Томей и Питър Динклидж, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР